Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Teo Trandafir a revenit în…

Teo Trandafir a revenit în România

Teo Trandafir s-a intors astăzi în România după ce a fost internata timp de 3 luni la o clinica din Viena, fiind supusă unor intervenţii chirurgicale. Teo a fost internată iniţial la Spitalul Elias, din cauza unei crize biliare. La scurt timp, ea a fost transferată la clinica AKH din Viena, deoarece  starea sa de sănătate se deteriorase.

„Bine v-am regăsit. Nu-mi vine să cred că am ajuns acasa. Fiica mea nu stie ca vine azi, vroiam sa-i fac o surpriza. A fost o incercare a vietii. Speram ca problemele s-au terminat si ca viata mea va reveni la normal”, a declarat in cadrul unei interventii telefonice la Pro Tv, in emisiunea Happy Hour, Teo Trandafir.

Vedeta a marturisit ca au fost momente in care medicii nu ii dadeau sanse mari de insanatosire, dar acum este fericita ca a scapat, desi trebuie sa tina regim, si o sa poata sa isi tina fiica in brate.
Teo Trandafir a suferit doua interventii chirurgicale. Prima a fost pe data de 24 februarie, dupa care s-a aflat in coma indusa.

A doua interventie chirurgicala a fost realizata pe 5 aprilie, cand i s-au indepartat resturi de tesut necrozat si infectiea din abdomen. Aceasta fusese operata si in 24 februarie, iar ulterior s-a aflat in coma indusa.

Deputatul PD-L a fost internat la Viena la 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatita acuta de severitate medie.

ziare.com